Æstetisk veltilberedt mad, med en vifte af smagsoplevelser.
Maden på Øster Løkke fremtræder altid varieret, veltilberedt og velsmagende. Vi sætter stor pris på Margrethes evne til at få smag og farver til at gå op i en højere enhed.
"Jeg har altid haft stor interesse for madlavning og for de muligheder man har, for at skabe et veltilberedt måltid af årstidens råvarer.
Jeg har en stor passion for mad, og ynder at bruge årstidens frugt og grønt til at lave velsmagende rustikke og sæsonnære måltider.
Jeg forsøger at lave alt fra bunden efter gamle traditioner i et køkken. Såsom marmelade, brød, kager, müsli osv.
Basisvarerne i mit køkken er hovedsageligt økologiske, og jeg forsøger at tage hensyn til vegetarer og så vidt muligt kursisternes overfølsomheder.
På Øster løkke glæder jeg mig dagligt over, at blive inspireret af den smukke natur i området"
Hildebrand Instituttet har eget kursussted i Øster Løkke ved Vesterhavet. Se mere her
Fødevarestyrelsens kontrolbesøg: https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk3757640